KJØPSVILKÅR

ALDERSGRENSE
Det er en minimumsalder på 18 år for kjøp på nettstedet.

PRISER
Alle priser er oppgitt i norske kroner inkl. moms. Vi tar forbehold om trykkfeil i nettbutikken.  Porto innland: 169,- kr, porto Europa 299,- kr. og resten av verden 499,- kr.

BETALING
Du kan betale over nettbank ved å bruke DIBS Easy som også kan ta betaling via Vipps. Varene blir først sendt når innbetalingen er registrert.

LEVERINGSTID
Leveringstiden kan variere fra 1-3 dager til 1-3 uker alt etter hvilket produkt som ønskes og om produktet er lagervare. Vi benytter A-postbrev eller Klimanøytral servicepakke på posten.

Posten har nå litt lenger leveringstid, så vi beregner fra 3-7 dager alt etter hvor i landet du bor. Vi tar forbehold om hendelser vi ikke har kontroll over.

Pakkesporing blir sendt deg pr. e-post når pakken blir sendt fra oss.

ANGRERETT
Angrerettloven fastsetter 14 dagers full returrett på alle varer. Returportoen må dekkes av kunden, med mindre det er selger som har gjort feil.  Varer som returneres, sendes som registrert pakke for å ha kvittering på forsendelsen. Ved retur skal vedlagte skjema fylles ut og returneres sammen med varene.

UAVHENTEDE PAKKER
Dersom pakken ikke blir hentet innen hentefristen, faktureres retur-sending med kr. 300,- inkl. moms for dekning av porto og forsendelsesutgifter.

PERSONVERN

Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn 
Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål:

  • Kontaktinformasjonen: for å administrere kundeforholdet

Behandling vil omfatte følgende:

  • Behandling av personopplysningene vil bestå av å registrere og lagre kontaktinformasjon i vårt arkiv (et elektronisk arkiv og/eller fysisk arkiv), samt oppdatere denne ved endringer

Utlevering av personopplysninger til andre 
Vi gir ikke personopplysninger vi behandler videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Dersom vi bruker en IT-leverandør for å håndtere våre it-systemer, og det er nødvendig for dem å få adgang til vårt arkiv med personopplysninger, vil vi inngå en avtale med dem for å ivareta informasjonssikkerheten over dine personopplysninger i alle ledd av behandlingen.
All behandling av personopplysninger som vi foretar vil uansett skje innenfor EU/EØS-området.

Lagringstid 
Vi lagrer personopplysninger så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.  Personopplysninger vi behandler for å oppfylle en avtale med deg slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt.

Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg 
Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i rettighetene på: www.datatilsynet.no
For å ta i bruk dine rettigheter må du levere en skriftlig signert anmodning til oss, på vårt kontor. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.
Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.
Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å du levere en skriftlig signert anmodning til oss, på vårt kontor.

Klager
Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.
Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på: www.datatilsynet.no

Endringer
Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på disse forandringene.